top of page

Een bezoek aan de salon is zoveel meer dan alleen het uiterlijk, het is voor ons een belangrijk holistisch ritueel. Wij geven je graag de allerbeste ervaring.

Puur &
natuurlijk

Wij zijn een beautysalon met natuurlijke cosmetica en natuurlijke behandelingen. Natuurlijk, veganistisch & biologisch. Wij geven om de aarde en jouw mind & body. Daarom doen wij een aantal dingen een beetje anders. Wij leveren onze bijdrage aan de natuur, het welzijn van de mens en het milieu. Dit doen wij door het schenken van biologische thee en/of kruidenthee, groene en duurzame energie, ecologische schoonmaakmiddelen, 100 % biologisch katoenen producten en parfumvrij wassen. Ben je vegan of heb je een allergie? Geen zorgen! Alle onze producten en behandelingen zijn plantaardig, vrij van parabenen / synthetische toevoegingen en NON-OGM. Bij geen enkele testfase zijn dieren betrokken. Wij zijn graag puur natuur, net als jij. 

Schermafbeelding 2021-05-20 om 16.34.01.png
Mindfull & Relaxation

Minimalistisch design, aardetinten en bladplanten genoeg -
De salon is de plek voor een ontspannen selfcare routine. In de salon ontspan je diep, kom je los van de buitenwereld en maak je opnieuw verbinding met jezelf. Luister naar het geluid van de klankschaal of een jazzy relaxte sound, drink een lekkere kruidenthee of blader door een van onze prachtige koffietafelboeken. Alles mag. 

WhatsApp Image 2021-01-04 at 14.11.57.jpeg
Treatments & self-care

Wij creëren een holistich selfcare routine. Een selfcare routine betekent dat wij aandacht besteden aan zowel je body & mind (In de salon & thuis!). Voorafgaand aan de treatments en behandelingen wordt gekeken naar wat jij op dit moment nodig hebt: Wat zijn jouw persoonlijke idealen en welke behandeling is het beste voor jouw huid en welzijn? Tijdens de behandeling en/of tijdens het inwerken van een gezichtsmasker worden je handen en/of voeten gemasseerd met professionele massagetechnieken. Ook staan er heerlijke kruidentheeën en detox-vitamine elixers voor je klaar. Hiermee kun je jouw lichaam  ontgiften van afvalstoffen. We nemen samen de rust en ruimte, het leven gaat al snel genoeg.

Groene producten & duurzaamheid

Wij leveren geen bijdrage aan de plastic soep in de oceanen! Wel zo fijn.  Onze producten in de salon zijn  Natrue/BDIH /ISO Gecertificeerd en grotendeels Fairtrade. De verpakkingen van de producten zijn afbreekbaar en recyclebaar. Al onze producten zijn dus duurzaam, niet vervuilend en worden milieubewust geproduceerd.  Wij houden daarnaast van mensen en het ondersteunen van mensen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat AHAVA sponsor is van het Tamar Festival, de EIN Gedi RUN en studenten ondersteunt d.m.v. een collegeldfonds. Daarnaaast geeft Mary Cohr haar bijdrage door als hoofdsponsor van sportevenementen. Weleda levert een bijdrage aan de natuur en biodiversiteit in Nederland en de wereld. Dit doen zij door samen te werken met o.a Natuurmonumenten en Naturalis. Samen beschermen en behouden wij de wereld. Zo wordt de wereld een stukje mooier.

Voeding & advies

Bij een gezonde levensstijl voor je body & mind hoort natuurlijk ook voeding. Wij geven professionele voedingadviezen als jij hier behoefte aan hebt.  Wees welkom voor je inhoudelijke vragen, praktische tips of als je een luisterend oor nodig hebt. Samenwerken maakt het veel leuker, gemakkelijk en fijner voor jou.

Holistisch

Holisme is een levensfilosofie. In de Holistische levensfilosofie wordt uitgegaan dat alles met elkaar verbonden is. Dieren, planten, mensen, energieën en zielen maken allemaal onderdeel uit, van hetzelfde grote geheel. Misschien klinkt dat vaag en zweverig, maar in feite is het vrij simpel. In het Holisme worden 5 principes gehanteerd: kijk naar het geheel, groei naar de beste versie van jezelf, er is geen goed of fout, negatieve gevoelens in een ander perspectief bekijken en diep van jezelf houden. Door alles op deze manier te bekijken zorgen wij voor jouw happy life met liefde voor je mind, body & alles om je heen.

bottom of page