De Beautysalon

Een bezoek aan de salon is zoveel meer dan alleen het uiterlijk, het is voor ons een belangrijk holistisch ritueel. Wij geven je graag de allerbeste ervaring.

Puur &
natuurlijk

Wij zijn een beautysalon met natuurlijke cosmetica en natuurlijke behandelingen. Vegan, sustainable, cruelty-free en organic. Wij geven om de aarde en jouw mind & body. Daarom doen wij een aantal dingen een beetje anders, zodat wij een goede bijdrage leveren aan de natuur, het welzijn van de mens en het milieu. Wij schenken biologische thee en/of kruidenthee, gebruiken groene en duurzame energie, ecologische schoonmaakmiddelen, 100 % biologisch katoenen producten en wassen parfumvrij. Ben je vegan of heb je een allergie? Geen zorgen, alle producten zijn plantaardig, vrij van parabenen / synthetische toevoegingen en NON-OGM. En bij geen enkele testfase zijn dieren betrokken. Wij zijn graag puur natuur, net als jij. 

Mindfull & Relaxation

Minimalistisch design, aardetinten en bladplanten genoeg - De salon is een ontspannen toevluchtsoord waar je kunt loskoppelen van de buitenwereld en opnieuw verbinding kunt maken met jezelf. Luister naar het geluid van de klankschaal of een jazzy relaxte sound, drink een lekkere kruidenthee, blader door een van onze prachtige koffietafelboeken, staar voor je uit. Alles mag. 

Treatments &
self-care

Wij creëren een holistisch ritueel. Dit betekent dat wij aandacht besteden aan zowel je body & mind. Voorafgaand aan de treatments en behandelingen wordt gekeken naar wat jij op dit moment nodig hebt. Wij sluiten aan bij jouw persoonlijke idealen en bekijken welke behandeling het beste is voor jouw huid en welzijn. Wij geven volledige ontspanning en liefde aan je body & mind. Tijdens de behandeling of tijdens het inwerken van maskers worden je handen en/of voeten gemasseerd met professionele massagetechnieken, staan er heerlijke kruidentheeën en detox-vitamine elixers voor je klaar om je lichaam te ontgiften van afvalstoffen (en omdat het zó lekker is!) en nemen we de rust en ruimte, het leven gaat al snel genoeg.

Groene producten & duurzaamheid

Wij leveren geen bijdrage aan de plastic soep in de oceanen, wel zo fijn. Onze producten in de salon zijn BDIH /ISO Gecertificeerd en Fairtrade en de verpakkingen van de producten zijn afbreekbaar en recyclebaar. De producten zijn dus duurzaam, niet vervuilend en worden milieubewust geproduceerd.  Wij houden daarnaast van mensen en mensen ondersteunen, en vinden het belangrijk dat AHAVA sponsor is van het Tamar Festival / de EIN Gedi RUN en studenten ondersteunt d.m.v. een collegeldfonds. Mary Cohr haar bijdrage doorgeeft als hoofdsponsor van sportevenementen en Weleda samenwerkt met o.a Natuurmonumenten en Naturalis om samen een bijdrage te leveren aan de natuur en de biodiversiteit in Nederland en de wereld. Samen beschermen en behouden wij de wereld. Zo wordt de wereld een stukje mooier.

Voeding & advies

Bij een gezonde levensstijl voor je body & mind hoort natuurlijk ook voeding. Wij geven professionele voedingadviezen als jij hier behoefte aan hebt en graag goed voor jezelf wilt zorgen. Wees welkom voor je inhoudelijke vragen, praktische tips of als je een luisterend oor nodig hebt. Samenwerken maakt het leuker en meer gemakkelijk en fijner voor jou.

Holistisch

Holisme is een levensfilosofie. In de Holistische levensfilosofie wordt uitgegaan dat alles met elkaar verbonden is. Dieren, planten, mensen, energieën en zielen maken allemaal onderdeel uit, van hetzelfde grote geheel. Misschien klinkt dat vaag en zweverig, maar in feite is het vrij simpel. In het Holisme worden 5 principes gehanteerd: kijk naar het geheel, groei naar de beste versie van jezelf, er is geen goed of fout, negatieve gevoelens in een ander perspectief en houden van jezelf. Zo zorgen wij voor een happy life met liefde voor je mind, body & alles om je heen.

The Natural Salon - gelegen in het hart van de natuur en Lansingerland. Onze passie voor schoonheid gaat verder dan onze behandelingen. Bij ons ervaar je een unieke holistische ervaring. Met heel ons hart zorgen wij voor
jouw welzijn, rust en self-care.

Weegschaal 38
2665 WH Bleiswijk

06 31914394

a.kamerbeek@gmail.com

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2021 the natural salon.