top of page
DSCF3479.jpg

Al sinds duizenden jaren trekt het Dode Zee gebied miljoenen bezoekers. Deze bijzondere regio vormt een natuurlijke bron voor het herstellen, verfrissen en vernieuwen van de huid. De unieke omgeving biedt de ideale omstandigheden voor het uitvoeren van onderzoek naar huidverzorgingstechnieken: hoge minerale concentraties, lage concentraties aan pollen en allergenen, een hoge luchtdruk en een lage blootstelling aan UV-straling.  AHAVA is opgericht in 1988 met het doel om deze bijzondere vernieuwingsprocessen te onderzoeken en de kracht van deze processen toe te passen in doelgerichte gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten.

Na vele jaren onderzoek naar de geheimen van de Dode Zee, hebben AHAVA wetenschappers meerdere unieke huidverzorgingsformules ontwikkeld. De meest innovatieve ontwikkeling is Osmoter. Osmoter is een gebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen. Deze gepatenteerde technologie helpt bij het herstellen van de levendigheid van de huid en verbetert haar natuurlijke capaciteiten om vocht van te houden in de huid. AHAVA voorziet alle mensen wereldwijd van de voordelen van de Dode Zee, door de verwerking van Osmoter in al haar producten. Alle AHAVA producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en grondig op allergieën getest.  Lees meer 

Het Franse merk Mary Cohr is in 1975 opgericht door Mary Cohr en Jean-Daniel Mondin met als doel ‘groene’ en bijzonder effectieve producten te ontwikkelen die super regenererend zijn voor de huid. Mary Cohr bevat veel natuurlijke, actieve ingrediënten. De producten zijn vrij van parabenen, genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal, minerale oliën, synthetische filters en fenoxyethanol. Mary Cohr beschikt over eigen laboratoria waar volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten wordt gewerkt. Er worden hoge kwaliteitseisen gehanteerd van het internationale certificeringsbureau Veritas, volgens de certificering ISO 22716. In de laboratoria werken wetenschappers van Mary Cohr aan innovatieve formuleringen voor de huidverzorging.

Lees meer

DSCF1635-2.jpg

Weleda werd in 1921 opgericht door Rudolf Steiner en Ita Wegman. Vanuit de basis van antroposofie ontwikkelde Weleda destijds een volledige lijn van natuurlijke geneesmiddelen en verzorgingsproducten. Bijna 100 jaar later werken we nog steeds op diezelfde holistische manier.

Het betekent dat we geloven in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en dat onze producten goed moeten zijn voor lichaam én geest.
Onze missie is om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen we producten met 100% natuurlijke ingrediënten, op een zo duurzaam mogelijke manier. En nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Lees meer

en_footerlogo_2018.png
bottom of page