top of page

Lees reviews van
onze klanten

Echt een hele
zen ervaring.

Anita geeft altijd dat beetje extra. Haar aanpak is heel persoonlijk en gericht op jou huid, wat echt super is! Ze geeft goede huidadviezen, en ik ben fan van haar massages.

— Lisa

Fijne massage en dichtbij de natuur

Ik heb een heerlijke massage gehad, de sfeer was zen en mijn huid was voelde weer super fijn na een lekker maskertje en een massage! De salon is gelegen rondom de mooie natuur, goed om te combineren met een mooie wandeling

— Tamara

Super professioneel

De massages zijn super professioneel en ik gebruik graag de producten van AHAVA voor mannen. Anita weet precies wat mijn huid nodig heeft en geeft goede adviezen.

— Bart

Heerlijk genieten
bij een professional!

Heerlijk genieten van een professional! Ik voel me na elke behandeling weer lekker ontspannen. 

— Eva

Anita is zeer
zorgvuldig

Anita doet haar werk zeer zorgvuldig, daarnaast doet ze ook weleens iets extra's. Tijdens de behandeling is ze ook in voor een gesprek. Al met al een topper en ik kom zeker met regelmaat terug.

— Chantal

Goede huidadviezen

Ik heb goed advies gekregen voor mijn huid. Voor het eerst Weleda producten gebruikt en AHAVA Clineral voor eczeem. En ik heb een betere huid gekregen. Ik raad The Natural Salon aan!

— Freek

Hier kom je helemaal tot rust

De salon is zodanig ingericht dat alles zen aanvoelt. Dit gecombineerd met de professionele werkwijze én persoonlijke aandacht maakt dit een aanrader om naar toe te gaan.

— Michael

Anita is een echte
vakvrouw

Haar behandelingen zijn heerlijk en zeer ontspannend. En het leuke is, dat elk bezoek net ietsjes anders verloopt, omdat ze steeds iets extra's doet. Altijd verrassend en dat met hele fijne producten.

— Carla

Rustgevende &
prachtige salon

The Natural Salon is een hele fijne, rustgevende en prachtige salon.
Door het advies, de behandelingen en producten van Anita ben ik van veel huidproblemen (eczeem, extreem gevoelige huid) afgekomen. 

— Sharon

bottom of page